Find det rigtige støtteniveau

Vores støtteniveauvejledning hjælper dig med at vælge det rigtige produkt til den rigtige skade på det rigtige tidspunkt – når du har allermest brug for det.


Støtteniveauer – skinner og støtteprodukter

 • Mild støtte
  Mild støtte

  Yder let kompression, støtte og terapeutisk varmebevaring, der hjælper med at lindre symptomer i forbindelse med lettere forstuvninger, overanstrengelser og leddegigt. Behagelig at have på hele dagen.

 • Moderat støtte
  Moderat støtte

  Giver justerbare kompressionsniveauer, støtte og terapeutisk varmebevaring, der hjælper med at lindre symptomer i forbindelse med overanstrengelser, forstuvninger og leddegigt. Behagelig at have på hele dagen eller til bestemte aktiviteter.

 • Moderat stabiliserende støtte
  Moderat stabiliserende støtte

  Giver tilpasset og anatomisk korrekt stabiliserende støtte, der hjælper med at lindre symptomer i forbindelse med overanstrengelser, forstuvninger, leddegigt og gentagne stresstilfælde. Forebygger nye skader. Fleksible stabilisatorer kan være aftagelige og kan tilpasses for at sikre maksimal komfort.

 • Hård støtte
  Hård støtte

  Giver hård støtte ved hjælp af en kombination af avancerede materialer, der hjælper dig med at forebygge gentagelsesskader og lindrer symptomer i forbindelse med overanstrengelser, forstuvninger, leddegigt og gentagne stresstilfælde.

 • Hård stabiliserende støtte
  Hård stabiliserende støtte

  Giver det højeste støtte- og stabiliseringsniveau vha. bøjelige, hængslede, plastikbaserede og/eller aluminiumsbaserede stabilisatorer, der hjælper med at reducere risikoen for gentagelsesskader og lindrer symptomerne i forbindelse med akutte skader.