1. Denmark
 2. FUTURO™ Brand
 3. Ressourcer
 4. Ofte stillede spørgsmål
Tandhjul

Ofte stillede spørgsmål


 • Stoflukningen på min skinne klæber ikke så godt sammen længere. Hvad kan jeg gøre?

  Det kan være, at den bare trænger til at blive gjort godt ren. Snore, fnug og andre materialer sætter sig fast på krog og løkke-overfladerne og blokerer dem, så de ikke kan klæbe sammen. Start med at fjerne stykker, som du kan se er fastgjort til materialet. Derefter kan du forsigtigt rengøre løkkesiden med en blød, men fast ting, f.eks. en tandbørste. Det hjælper dig med at få løkkerne til at være mere oprejste, hvis de er blevet lagt ned. Du kan også påføre varmt vand og et mildt rengøringsmiddel på tandbørstehovedet og skrubbe krogsiden. Denne procedure bør give bedre klæbeevne. Hvis ikke, kan det være, at krog og løkke-materialet er gammelt eller beskadiget og skal udskiftes.

 • Indeholder FUTURO™ Skinner metal?

  Ja, følgende FUTURO™ Skinner indeholder metal:

  Knæstøtteprodukter:


  • FUTURO™ Hængslet knæskinne
  • FUTURO™ Performance knæstabilisator
  • FUTURO™ Comfort knæstøtte med stabilisatorer
  • FUTURO™ Custom Pressure knæstrop med trykjustering

  Håndledsstøtteprodukter:


  • FUTURO™ Nat-håndledsstøtte
  • FUTURO™ Comfort stabiliserende håndledsskinne
  • FUTURO™ Custom Fit stabiliserende håndledsskinne
  • FUTURO™ Deluxe tommelfingerstabilisator

  Rygstøtteprodukter:


  • FUTURO™ Let justerbar rygstøtte

  Albuestøtteprodukter:


  • FUTURO™ Custom Pressure albuestrop med trykjustering
 • Kan jeg have mit støtteprodukt på, mens jeg sover?

  Vores skinner og støtteprodukter er typisk designet til at blive brugt i løbet af dagen. De bør ikke bruges om natten, medmindre dette anbefales af din læge eller sundhedspersonale, der anbefaler brug af en stiv håndledsskinne om natten ved behandling af karpaltunnelsyndrom og andre smertefulde håndledslidelser for at fremme en neutral håndleds- og håndposition, mens brugeren sover. Undtagelserne til dette er FUTURO™ Nat-håndledsstøtte og FUTURO™ Natstøtte til plantar fasciitis, svangsenebetændelse, som begge er designet specifikt til brug om natten for at sikre en god nats søvn for personer, der oplever håndleds- eller fodsmerter.
   

 • Kan jeg have min skinne på, mens jeg svømmer?

  Vi anbefaler ikke, at du bruger en skinne eller et støtteprodukt, mens du svømmer, da det kan forkorte produktmaterialets levetid. Derudover kan materialerne blive tunge af vandet, og støtten passer herefter ikke ordentligt til leddet.
   

 • Jeg er meget allergisk over for latex, men har brug for en enkel skinne, som jeg kan have på (efter anbefaling fra min læge).

  Hvis et FUTURO™ produkt indeholder naturgummi-latex, vil det fremgå af produktemballagen og på produktsiden på vores hjemmeside. Vi har mange produkter, som IKKE indeholder naturgummi-latex, så der er mange valgmuligheder, hvis du er allergisk over for latex.

  Helt konkret kan du overveje disse håndleds- og håndprodukter:


  • FUTURO™ Nat-håndledsstøtte
  • FUTURO™ Comfort stabiliserende håndledsskinne
  • FUTURO™ Custom Fit stabiliserende håndledsskinne
  • FUTURO™ Deluxe tommelfingerstabilisator
  • FUTURO™ Sport håndledsstøtte

  Du kan få flere oplysninger om alle vores produkter på vores produktoversigtsside.
   

 • Hvis mit støtteprodukt bliver beskidt, kan jeg så rengøre det?

  Ja, du kan godt rengøre FUTURO™ Skinner og støtteprodukter. Hvis dit støtteprodukt har hængsler, klemmer eller metalskinner, skal du først fjerne dem. Luk derefter alle stropper og lukninger, og vask produktet i hånden med mild sæbe i lunkent (ikke varmt) vand. Skylles grundigt og lufttørres. Du MÅ IKKE vaske skinnen i maskine, tørretumble den, rense den eller bruge skyllemiddel på den.

  Du kan finde generelle rengøringsanvisninger på vores side til pleje af FUTURO™ produkter. Du kan også se produktemballagen og/eller de individuelle produktsider på hjemmesiden for FUTURO™ produkter, hvis du vil have specifikke plejeoplysninger om et bestemt FUTURO produkt.
   

 • Hvor lang tid kan jeg have mit støtteprodukt på ad gangen?

  Tidsrammen afhænger af personlige præferencer. En generel anbefaling vil være, at du kan have en skinne eller et støtteprodukt på under en aktivitet og en til to timer derefter. Hvis du har det godt med at have produktet på i længere tid, er det også helt fint. Vi vil dog fraråde at sove med en skinne eller et støtteprodukt, medmindre produktet er specifikt anbefalet til denne brug, f.eks. FUTURO™ Nat-håndledsstøtte og FUTURO™ Natstøtte til plantar fasciitis, svangsenebetændelse.
   

 • Har I en skinne specifikt til svangsenebetændelse?

  Ja, vi har et produkt, der er designet specifikt til svangsenebetændelse. Det hedder FUTURO™ Natstøtte til plantar fasciitis, svangsenebetændelse, og det kan hjælpe med at lindre de fod- og hælsmerter, som man kan have om morgenen, når man har denne lidelse. Produktet holder din fod i den anbefalede vinkel i løbet af natten.

  Vi har også et produkt til brug i løbet af dagen. Det hedder FUTURO™ Terapeutisk svangstøtte og er en unik løsning, som giver støtte til fod, svang og hæl ved smerter forårsaget af svangsenebetændelse. Det giver kompression, støtte og polstring i ét samlet produkt og har udtagelige indlæg, som gør det muligt at tilpasse det svangstøtteniveau, du har brug for.

 • Hvor skal man placere trykpuden på armen ved brug af FUTURO™ Tennisalbuestrop?

  Placer trykpuden på det ømme område oven på underarmen, hvor dine sener er forbundet med knoglen lige under albuen. Det er det sted, der er tættest forbundet med tennisalbue. Hvis du har golfalbue, skal du lægge trykket på undersiden af underarmen lige under albuen over det ømme område.
   

 • Hvor skal man placere trykpuderne på armen ved brug af FUTURO™ Comfort Albuestøtte med trykpuder?

  Når du trækker FUTURO™ Comfort Albuestøtte med trykpuder over albuen, skal du placere trykpuderne, så de hviler på over- og undersiden (spolebenet og albuebenet) af underarmen lige under albuen. Hvis du skal bruge flere oplysninger, kan du finde brugsanvisninger på alle FUTURO™ produktemballager samt på individuelle produktsider på hjemmesiden.
   

 • Hvor skal man placere trykpuden på knæet ved brug af FUTURO™ Støttestrop til knæ og FUTURO™ Custom Pressure knæstrop med trykjustering?

  Vikl stroppen om underbenet lige under knæet. Trykpuden skal placeres mod huden lige under knæskallen.
   

 • Hvordan skifter jeg skinnen i min FUTURO™ Comfort stabiliserende håndledsskinne, så den passer til min anden hånd?

  Træk skinnen ud af lommen på FUTURO™ Comfort stabiliserende håndledsskinne. Hold metalskinnen fast, drej håndledsskinnen rundt, og skub metalskinnen ind i den modsatte lommeåbning. Stik enden af metalskinnen ind i lommen. Følg brugsanvisningen, der leveres sammen med emballagen.
   

 • Har I en knæstøtte uden neopren?

  Vi har flere løsninger, der ikke er fremstillet af neopren. Vi kan ikke anbefale et specifikt støtteprodukt uden at vide mere om dig og dine behov. Et par af valgmulighederne er dog FUTURO™ Comfort knæstøtte og FUTURO™ Comfort knæstøtte med stabilisatorer.

  Du kan også bruge produktsøgningen på vores hjemmeside for at finde en løsning til en bestemt skade eller lidelse.
   

 • Min knæstøtte passer, men sidder meget stramt. Jeg er klar over, at skinnen skal sidde tæt for at give kompression, men hvornår sidder den for tæt?

  Det er helt rigtigt, at knæstøtten skal give kompression og derfor skal sidde tæt. Men hvis den skærer ind i huden omkring kanten af skinnen, skal du vælge en størrelse større. Den optimale pasform skal føles tæt, men behagelig.
   

 • Hvordan virker FUTURO™ Nat-håndledsstøtte?

  Læger anbefaler ofte at bruge en stiv håndledsskinne om natten ved behandling af karpaltunnelsyndrom og andre smertefulde håndledslidelser for at sikre en neutral håndleds- og håndposition, mens du sover.

 • Perlerne lækker fra polstringen i håndfladen på min FUTURO™ Nat-håndledsstøtte – hvad skal jeg gøre?

  Hvis perleposen går itu eller åbner sig af en eller anden grund, skal du stoppe med at bruge produktet med det samme, da løse perler kan udgøre kvælningsfare.