Ekspertpanel

Mød panelet

På 3M designer vi vores produkter for at hjælpe med at fremme en bedre livskvalitet for vores kunder. For at sikre, at FUTURO™ -mærket forbliver blandt de mest pålidelige navne i seler og understøtter, samarbejder vores ekspertpanel af ingeniører og medicinske fagfolk om produktundersøgelser, udvikling og test. Ved at kombinere det, der ses i praksis med forbrugernes behov, er det kun de bedste produkter, der gør det til din lokale forhandler, hvilket sikrer, at avanceret teknologi, ideer og løsninger findes i vores innovative produktserie. Dette er alt sammen med et mål for øje: at hjælpe dig med at leve livet fuldt ud.


Ralph Buschbacher, M.D

Ekspert i bevægelsesapparatet – ledende ekspert i FUTURO™-panelet

 • Ralph Buschbacher

  Dr. Buschbacher giver FUTURO™-ekspertpanelet et værdifuldt indblik i de medicinske aspekter af vores produkter og står i spidsen for det medicinske team. Dette gør det muligt for 3M at levere de kvalitetsprodukter, vores kunder forventer.

  Dr. Buschbacher har taget både grunduddannelsen og lægeuddannelsen på University of Virginia. Han var leder for sin lægeklasse på Medical College of Virginia. Han har holdt en lang række foredrag om mange forskellige emner, både i sit eget land og i udlandet. Han er en flittig forfatter og har fået udgivet over 100 manuskripter samt 46 bogkapitler og 20 bøger.


Ryan Gaynor, PT, MS

Fysioterapeut

 • Ryan Gaynor

  Ryan Gaynor arbejder i øjeblikket som fysioterapeut hos Horizon Home Health and Hospice i Milwaukee og har speciale i hjemmepleje, navnlig for den underbemandede indre by, med fokus på postoperativ ortopædisk genoptræning. Inden han fik sit nuværende job, begyndte Ryan Gaynor sin karriere på Methodist Hospital i Indianapolis, hvor han arbejdede med nationalt anerkendte kirurger fra Methodist Sports Medicine og specialister i rehabilitering fra Indiana University School of Medicine. Hans fokusområde var behandling af ortopædiske skader, navnlig inden for lønmodtagernes sygesikringsordning. Mens han var i Indianapolis, arbejdede han sammen med det professionelle football-hold Indianapolis Colts og deres kirurg, Dr. Tom Klootwyk, som konsulent inden for blødvævsskader og hjalp med at behandle vanskelige tilfælde. Herefter var han 7 år i en privat praksis i Milwaukee-området, hvor han fortsat havde fokus på ortopædi, blødvævsskader og yderligere udvikling af manuelle behandlingsteknikker samt en dynamisk styrkelsestilgang. Ryan Gaynor har også arbejdet som fysioterapeut ved Columbia St. Mary's Hospital i Milwaukee. Her beskæftigede han sig med akutpleje og ambulant fysioterapi, hvor han havde kontakt med mange typer patienter.

  Ryan Gaynor fik sin Master-grad i fysioterapi fra University of Indianapolis i 1998, hvor han også fik sin Bachelor-grad i 1995.


Dominic Julian

Teknisk leder

 • Dominic Julian

  Dominic bidrager til ekspertpanelet med sit unikke perspektiv og erfaring. Han har over 18 års erfaring med at designe og udvikle støtteprodukter, hvor han tager udgangspunkt i sine erfaringer som certificeret sportstræner.

  Dominic har arbejdet i næsten to årtier med produktudvikling baseret på skadetilstande og biomekanik. Med sin erfaring og ekspertise har han bidraget til en lang række produkter, hvor der anvendes avanceret design og nye materialer for at opfylde forbrugernes voksende behov. I denne periode har han fået et stadig større ansvar og har været i berøring med de fleste produktrelaterede aktiviteter, herunder produktdesign, fremstilling, kvalitet, træning og emballageudvikling.

  I 2016 overtog Dominic ledelsen af produktudviklingsgruppen. I denne jobfunktion har han fortsat fokus på forbrugernes behov og på at give dem effektive produkter af høj kvalitet.

  Inden han begyndte at arbejde med FUTURO™ Brand-produkter, var han sportstræner for studerende. I den forbindelse var han en del af lægeteamet, som skulle optimere sportsudøvernes overordnede velbefindende, herunder forebyggelse, vurdering og behandling af skader samt genoptræning. Dominic har en BS som sportstræner fra Boston University efterfulgt af en MS i administrative studier fra Boston College.


Lynn Peterson

RN, CWOCN

 • Lynn Peterson

  Lynn Peterson, RN, WOCN er certificeret sygeplejerske i sår, stomi og kontinens og er ansat hos 3M Health Care. Lynns primære ansvar omfatter teknisk og klinisk bistand til 3M's platform for håndtering af kompression og ødemer. Lynn udvikler og iværksætter undervisning og programmer for at støtte salgsorganisationen og kunderne i brugen af 3M™ Coban™ to-lags kompressionssystem til behandling af venøse bensår, lymfødem og andre lidelser, der kræver kompressionsbehandling.

  Et af Lynns vigtigste fokusområder er klinisk konsultation og uddannelse til kunder inden for langvarig pleje og hjemmepleje. Lynn udvikler og iværksætter uddannelsesprogrammer, der har fokus på sårvurdering og topisk behandling, behandling af sår på de nedre ekstremiteter, forebyggelse og behandling af tryksår samt forebyggelse og behandling af hudskader.

  Lynn har en Bachelor of Science i sygepleje. Hun har arbejdet inden for en lang række kliniske områder, herunder akutpleje, og har 22 års erfaring med hjemmepleje fra flere forskellige jobfunktioner. Lynn er medlem af Wound, Ostomy, Continence Society (WOCN) og har repræsenteret 3M i National Pressure Ulcer Advisory Panel (NPUAP) i 5 år.


Tanya Beckwith

Teknisk service, seniorspecialist

 • Tanya Beckwith

  Tanya har opnået stor erfaring med produktudvikling, markedsføring og projektledelse i en lang række medicinal- og forbrugervirksomheder i løbet af sine 24 år hos 3M. Tanya har udviklet, patenteret og markedsført støtteprodukter for 3M. I sin nuværende funktion inden for teknisk service støtter hun den globale forretning ved at bringe videnskaben bag vores produkter til live og forbedre kundeoplevelsen.

  Tanya har en BS som kemiingeniør fra University of Minnesota og en MBA fra University of St. Thomas.


Diane Emslander

Avanceret produktudviklingsspecialist

 • Diane Emslander

  Diane er medlem af FUTURO™ Brand Health Supports-teamet og har fokus på brugen af ny teknologi i produktudviklingen. Hun har været ansat hos 3M i over 27 år og har bred erfaring med 3M's kerneteknologier samt produkt- og procesudvikling af nye produkter, lige fra grafikfolier og optiske folier til rengøringsprodukter og produkter til dyr. Diane har en BS som industriingeniør fra University of Minnesota, Institute of Technology.


Jay Kovacs

Produktdesigner og -udviklingsspecialist

 • Jay Kovacs

  Jay er industridesigner og har 15 års erfaring med at sætte idéer i produktion. Jay bruger sin viden om design- og udviklingsprocessen til at udvikle nye materialer og avancerede fremstillingsteknikker til vores produkter, som foregriber og opfylder kundernes behov. Hans erfaringer med menneskecentreret design kombineret med moderne produktionsteknikker giver et unikt perspektiv ved udviklingen af FUTURO™ Brand-produkter.

  Jay har en Bachelor of Science i industrielt design fra Art Center College of Design.


Debra Battah

Produktudviklingsspecialist

 • Debra Battah

  Deb er med i FUTURO™ Brand Health Supports-teamet som ansvarlig for udvikling, vedligeholdelse og fremstilling af FUTURO™ Brand-produkter. Deb har været ansat hos 3M i 31 år og har bred erfaring med proces- og produktudvikling, vedligeholdelse og opskalering af nye produkter, lige fra kasseforsegling og let tape til de medicinske produkter fra 3M, der anvendes på hospitalsmarkederne. Hun har en BS som kemiingeniør fra University of Minnesota og ligeledes en MBA med speciale i produktionssystemer fra University of St. Thomas.


Edward Roberts

Produkttekniker

 • Edward Roberts

  Som medlem af FUTURO™ Brand Health Supports-teamet sørger Ed for at bringe udviklingen på laboratoriet videre til fabrikken. Ed arbejder fortsat med procesopgraderinger for at sikre, at FUTURO™ støtteprodukter fremstilles i den høje kvalitet, som vores kunder kan stole på. Han har en BS i biokemi fra University of Minnesota og har været ansat hos 3M siden 2012.


Nicolas Lee

Produktudvikler

 • Nicolas Lee

  Nick er det nyeste medlem af FUTURO™ Brand Health Supports-teamet og har fokus på integration af universelle designprincipper, ergonomi og produktudvikling med mennesket i centrum, når han udvikler nye støtteprodukter. Han har 12 års erfaring med at bringe produktkoncepter på markedet som genoptræningsdesigner, hvor han udvikler særlige forbrugerprodukter til handicappede.

  Nick har en Bachelor of Science som maskiningeniør fra University of Minnesota.